Шеф-кухар, Executive chef, шукає роботу в ресторані
Шеф-кухар з 20 річним досвідом, з них 10 років за кордоном(Польща, Франція, Росія), 12 останіх років на посаді шеф-кухара, Executive chef, шукає роботу в ресторані.Розробляю різне меню, складаю калькуляції.Навчаю персонал культурі приготування і подачі вишуканих страв.Готую ексклюзівні замовленя. Хочу вкласти свій досвід в розвиток ресторанного бізнеса.Великий досвід у відкритті ресторанів з "нуля".Сертіфікован міжнародним клубом Шеф-кухарів. Готов до переїзду в Крим, Карпати і т.д. Я Executive chef повний ентузіазму, уміння і бажання розвивати в Україні концепцію європейського обслуговування клієнтів на вищому рівні.
Мої обов'язки:
* аналіз наявного асортименту з точки зору оборотності вкладених грошових коштів, аналіз логістичних потоків на виробничому майданчику з точки зору оптимізації трудовитрат на виробництво і відповідність санітарним нормам * внесення пропозицій по оптимізації виробництва продуктів компанії з точки зору ціна-якість-задоволеність клієнтів * розробка і впровадження єдиної системи якості продукції і подачі блюд; * складання єдиного меню для усіх закладів мережі і відлагоджена система порядку розміщення блюд в меню; організація контролю відробітку нових блюд; * контроль за дотриманням санітарних норм і правил; * розподіл виробничого простору на цехи і зони; * контроль зберігання сировини, товарів, готової продукції, дотримання товарного сусідства; * організація системи контролю термінів придатності сировини і готової продукції; * організація технологічних потоків на виробництві; * складання і розрахунок технологічних і калькуляційних карт; * розставляння персоналу згідно з технологічною схемою; * ведення виробничого контролю, * проведення інвентаризацій, планових і позапланових перевірок торгових точок компанії.
Моє резюме:
Професійні навики: 1990-1993рр. Франція м. Діжон ресторан «Le Procope» Кухар • Навчання рецептам Класичної Французької кухні. • Надбання практичних навиків кухаря. • Практичне закріплення придбаних навиків.
1993-1995рр. Польща м.Тарнобжег ресторан «Пані Джюіори» Кухар, Старший кухар • Продовження закріплення навиків на посаді кухарем. • Початок праці на посаді старшого кухаря. • Допомога закладу в розробці нового меню. • Участь в покращені виторгу ресторану на 10-15%.
1995-1998рр. Росія м. Нальчик ресторан-готель «Долинськ» Кухар, Старший кухар • Продовження закріплення професійних навиків. • Стажування і практика на посаді шеф-кухаря. • Участь і допомога в розвитку ресторанного бізнесу.
1998-2005рр. Польща м. Познань ресторан-готель «Oskar» Шеф-кухар • Розробка меню, поновлення і впровадження нових страв. • Підбір і навчання персоналу. • Навчання персоналу для роботи на новому обладнані. • Підвищення виторгу ресторану на 15-20%.
2005-2010рр.Польща, Росія, Україна(Карпати, Крим) ресторани готелів Шеф-кухар • Розвиток різномастого меню. • Робота з персоналом по приготуванню страв нового меню. • Робота з доставкою продуктів. • Напрямок роботи з підвищенням виторгу ресторану.
З 2007р. сертіфікован від: World Polonia Business Club wraz Kapitula Klubu Szefow Kuchni |
|
|
|
Контактная информация:
|
|